Bouw uw eigen startpagina site met het Startpagina Script

Geplaatst op 25-01-2023

Categorie: Computer en internet

Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services kunt u zelf een startpagina website beginnen. Daarop kunt u website vermeldingen (links) verkopen.

Het is handig om te weten dat er verschillende uitbreidingen bestaan die bovenop het script aan te schaffen zijn. Zo is er de uitbreiding "Beheer op afstand" waarmee gemakkelijk dochterpagina's, rubrieken en links op de verschillende startpagina domeinen kunnen worden aangemaakt.

Ook is er de uitbreiding Formulier "Meerdere links toevoegen + Linktegoed pakketten aanbieden" waarmee bezoekers via een centraal formulier links op verschillende websites kunnen aanmelden. Deze uitbreiding bevat ook de mogelijkheid om links via credits te verkopen waarbij ze eerst pakketten kopen waarin een aantal credits zitten (ook wel linktegoed genoemd). Daarmee kan men vervolgens links kopen.

De hierboven genoemde uitbreidingen geven u de mogelijkheid om verschillende startpagina websites aan elkaar te koppelen en zowel qua beheer als voor de verkoop van links vanuit een centraal punt te werken.

Daarnaast is er een FTP extensie die de mogelijkheid geeft om vanuit de beheeromgeving van een centrale website een nieuwe website te installeren en direct aan het netwerk te koppelen via FTP.

Er is een handleiding beschikbaar waarin u alles kunt lezen over de installatie en het gebruik van het Startpagina Script. Ook is er een apart gedeelte waarin staat beschreven hoe u de extra uitbreidingen kunt aanschaffen en installeren. En hoe u nieuwe websites binnen uw netwerk toevoegt, zodat u de inkomsten kunt maximaliseren.

Vanuit het script kan een koppeling met het betaalsysteem Mollie worden gelegd zodat betalingen online worden afgehandeld. Een link wordt na de betaling automatisch geplaatst. Na iedere bestelling zal er automatisch een factuur worden gegenereerd die de bezoeker per e-mail ontvangt. De factuur zal als bijlage aan de e-mail worden toegevoegd.

Eventueel kan het script ook zodanig worden uitgebreid dat bezoekers artikelen met daarbinnen een link kunnen plaatsen op uw site.